Hvorfor velge Kompetansehuset Neo?

 

Slik jobber vi med Kompetansepluss:

Skreddersøm:

- Vi tilpasser kursene deres behov. Som utgangspunkt bruker vi yrkesprofilen som Kompetanse Norge har laget. Denne tilpasser dere ved å fjerne det som ikke passer og legge til elementer du savner.

 

- hver kursdeltaker får en kursperm med innhold som er tilpasset yrkesprofilen. Kurspermen har bedriftens logo på forsiden, utdrag fra kapitler i læreverk og bedriftens interne dokumenter som deltakerne skal øve på. Innholdet i permen bygger opp under læringsmålene som er definert i tilpasset yrkesprofil.

 

Tiltak for å få deltakerne til å jobbe mellom samlingene:

- vi har lisenser på e-lærebok som deltakerne kan øve så mye de vil mellom samlingene. Denne e-læreboka er laget for å forberede til norskprøven.

 

Informasjon fra oss til deg om kurset:

- Vi kartlegger deltakerne før kurset starter, og mot slutten av kurset. På den måten får du vite hvor mye de har lært på kurset
- Ut fra kartleggingen lager lærer en kjøreplan for kurset. Denne får du en kopi av.
- Vi har en facebookgruppe for hver bedrift vi samarbeider med. Her poster læreren en minirapport etter hver økt - hvem har møtt og hva har de jobbet med. Du kan være med i denne gruppen.
- vi har en online oppmøtesystem der læreren legger inn oppmøte rett etter hver kursøkt. Du får egen innlogging og kan følge med på oppmøtet etter hver gang, og se på hvor mye hver enkelt har møtt på kurset.

 

Lærerkvalitet for god og målrettet undervisning:

- vi rekrutterer lærere med minimum pedagogisk utdanning og norsk i fagkretsen. Mange har i tillegg norsk som andrespråk, erfaring med å undervise voksne og utdanning i yrkesrettet språkopplæring.
- to tilleggskrav er at de skal synes det er hyggelig å undervise voksne og være interessert i deltakernes hverdagsutfordringer med språk i jobben

 

Hvordan sikre at vi får tildelt midler?

- I år må man enten samarbeide med liten bedrift eller inkludere data og regning i kurset, for å være sikker på å få nok poeng i søknaden til at den blir innvilget. Dette tar vi gjerne en prat med deg om.

FÅ SVAR PÅ OM KOMPETANSEPLUSS-KURS PASSER FOR DERE

Vi hjelper deg gjerne, send oss en epost i dag så blir du kontaktet fortløpende!